dilluns, 18 d’abril del 2011

Marxem a la premier!



Un cop més, aquest Madrid - Barça ha demostrat que els àrbitres són purament madridistes, ja sigui per convicció pròpia, per cop de talonari o bé per la pressió efectiva i constant del Madrid i de la caverna mediàtica espanyola. Això només demostra el baix estat de forma i de futbol que pateix el Madrid la darrera dècada, incapaç de fer un equip amb el pressupost milionari més gran de la història futbolística. Haver de recórrer constantment al descrèdit dels equips que es dediquen a jugar i no a queixar-se una vegada rere una altra sense raó, reinventant la realitat, manipulant la veritat i faltant cada cop més al respecte. Tot això amb l’aval del ja perdut “señorío” de l’entitat blanca, dels insults d’Interecomia i Telemadrid, les mentides de les portades del Marca (com el lapsus de Guardiola dient que ja es veia a la final), o les manipulacions de l’As esborrant jugadors de les imatges per ensenyar fores de joc inventats a tota la borregada que segueix aquesta vergonya periodística.

El cop de gràcia ha estat l’actuació patètica de Muñiz Fernández regalant l’empat al Madrid, inventant-se un penal sobre Marcelo que ho era menys que el que no va xiular sobre Villa.  Sense oblidar la permissivitat de l’agressivitat dels jugadors blancs contra el Barça, castigant només amb dues targetes grogues i una vermella els jugadors del Madrid quan es van inflar a fer faltes i més faltes. Això sí, no va tenir cap dubte en ensenyar cinc targetes grogues a jugadors blaugranes... Com pot ser que un equip que té el 80% de la possessió del partit rebi dues targetes més que el Madrid? Com pot ser que el violent i reincident Pepe acabi el partit sense targetes, i Xavi o Valdés, sense fer ni una sola falta, en rebin una cadascun?

Estem farts històricament d’aquest tracte injust i insultant al Barça i al bon futbol, estem farts que no hi hagi un comitè que sancioni dites injustícies, o multi dites mentides, manipulacions i  desqualificacions constants de la premsa. Jugar aquesta lliga no és rendible i el senyor Sandro Rossell ha de prendre mesures en comptes de fer el babau amb les porres. La LFP no es mereix que un equip com el Barça jugui aquesta lliga de ruïna, de xaranga i pandereta. Proposo des d’aquí abandonar-la i anar a jugar una lliga seriosa, com la Premier League, que segur que ens rebran amb els braços oberts. 

10mil