dissabte, 13 de novembre del 2010

Les decisions de Roures i Del Bosque


El 9 Esportiu - 13/11/2010 - Jordi Basté

1.

NO CALDRIA
ovacionar la decisió de Jaume Roures de canviar la data del Barça-Real Madrid i posar-la dilluns per molt que hi ha gent que, raonadament, es queixa de la nova data del dia 29 a les 9 de la nit? Tant costa de veure que qui es va equivocar greument va ser el president de la Generalitat posant les eleccions catalanes el cap de setmana del gran clàssic?

2.

NO CALDRIA
aplaudir que Jaume Roures hagi racionalitzat el partit i el col·loqui en la dimensió que es mereix un espectacle com aquest que, cada any que passa, augmenta la seva força ja no només amb els fitxatges dels futbolistes, sinó també ara amb el pols a les banquetes amb dos caràcters radicalment diferents?

3.

SABÍEU
que no hi ha cap jugador del Barça ni cap membre del cos tècnic que hagi estat cridat per ser membre de cap mesa electoral ja sigui com a president, com a vocal o com a suplent? Sabíeu que Guardiola deixarà anar a votar els jugadors que ho vulguin fer el dia de les eleccions catalanes, és a dir, el dia abans del clàssic?

4.

APLAUDIM
també Pep Guardiola per no entrar mai en el joc de les manifestacions de José Mourinho parlant del Barça? I ovacionem també Gerard Piqué per haver declarat a Mundo Deportivo que «si el Real Madrid hagués guanyat vuit títols i tinguessin vuit jugadors que haguessin guanyat el mundial, seria insuportable»?

5.

QUANTA
mala llet ha de tenir acumulada l'entrenador de l'Sporting de Gijón, Manolo Preciado, per dir que Mourinho és un canalla? No penseu que el millor càstig per a Mourinho és la indiferència i que qualsevol opinió donada contra ell és una victòria del portuguès que busca precisament aquesta reacció?

6.

NINGÚ
no veu que l'expulsió de Mourinho contra el Múrcia està absolutament orquestrada perquè hi hagi la reacció mediàtica (i el debat) d'aquests últims dies i que arribi virginal al partit contra el Barça? Algú ha comprovat que el currículum que va donar Mourinho en la roda de premsa de Mateo Lahoz sigui veritat?

7.

QUI
és del Barça que va escampant que hi ha un grup de periodistes filolaportistes que estan atacant Sandro Rosell i que no n'hi passen ni una? Algú del club pot agafar un micròfon i dir, sense embuts, els noms i cognoms d'aquests periodistes, què és el que han dit que sigui tan greu i deixar-los d'emmerdar a través del clavegueram? És que l'empastifada comença a ser desagradable....

8.

SE SAP
quan hi haurà aquest tan explicat nou portaveu oficial que arreglaria molts d'aquests problemes que ara es deixen podrir en un club que no s'explica? Com és possible que en tants pocs mesos haguem passat d'un club que no callava a un de mut? No hi ha un terme mitjà?

9.

NO
hi ha ningú que pugui dir al seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, què li passa a Xavi Hernández per culpa de la sobrecàrrega de partits, que deixi de convocar-lo per a costellades i que eviti riscos innecessaris? Ho fa a posta aquest home o no està informat?

10.

NO CALDRIA
ovacionar, si us plau, l'extennista Carles Moyà, exemple sempre de professionalitat, de ser un comentarista esportiu –via Twitter– excepcional, que es mulla, provocador, analista i que opina de tots els esports? Recomano a tothom que tingui Twitter que el segueixi. És un crack al marge de ser un malalt culer. És @charlymoya.