dissabte, 1 de desembre del 2007

Pujol el Revolucionari!

Estimat Jordi,

Desprès de la teva aparició pública, cridant a files els teus compatriotes, a manifestar-se pel dret a decidir sobre les infraestructures a Catalunya, perquè ja és hora que els catalans mostrin la seva disconformitat... Jordi! Quan fa que no et manifestes home? Lo més trist és que d’alguna manera t’estàs manifestant contra tu mateix! És per culpa de la “sequía” que tu i el teu partit van ofegar Catalunya durant la teva eterna legislatura! Quantes inversions es van fer a Catalunya mentre vas manar? El que s’ha recollit a Catalunya amb els transports aquest dies ha estat el que tu vas sembrar tito!

Ens em de manifestar? Doncs clar que ho em de fer, perquè l’estrangulament del govern central ens afecta directament a la nostra vida diària! Que ja no ens podem ni moure amb transport públic ! És gravíssim! Amb tots els impostos que paguem! Som la ONG d’Espanya! No em vull imaginar que passa amb les coses que no ens afecten directament! On van a parar els nostres impostos? A gent que ens odia! A gent que ens critica! A gent que no ens pot veure! A gent que li fem nosa!

Senyors! La manifestació d’avui, no és només un crit a la burla intolerable que rebem! Sinó un rebuig total a aquesta! Un rebuig al govern central! Un rebuig a Espanya! Qui ha de decidir a Catalunya som estrictament els que hi vivim, els que hi treballem, els qui la patim i els qui l’estimem! Que ha de passar encara perquè obrim els ulls, que ens enderroquin la Sagrada Família?

JA N’HI HA PROU!!

10Mil